Nanocoating.nl

Parasol impregneren doe je eenvoudig zelf met deze gids

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je parasol te beschermen tegen weersinvloeden? Dan is impregneren van je parasol een goede oplossing! Door je parasol en andere buitenartikelen zoals tuinkussens te impregneren, kan je deze waterbestendig maken en slijtage op lange termijn voorkomen. Impregneermiddel is in feite een soort waterafstotende spray. Dit maakt niet alleen je parasol duurzamer, maar verlengt ook de levensduur. Door je parasol te impregneren met het juiste product kan je tijd en geld besparen en tegelijkertijd je parasol beschermen tegen de elementen. In dit artikel geven we enkele tips om een parasol te impregneren en waterbestendig te maken, welke producten je daarvoor nodig hebt en hoe het moet aanpakken. Lees verder voor meer informatie over parasol impregneren.

Parasol impregneren is een eenvoudige en betaalbare manier om je parasol te beschermen tegen de elementen. Bij dit proces wordt een product gebruikt dat onder het oppervlak van de parasol, zoals stof of vinyl, doordringt en een barrière vormt tegen water en andere weersomstandigheden. Zo voorkom je dat je parasol op lange termijn slijtage, die kan worden veroorzaakt door blootstelling aan regen, wind, sneeuw, ijs of zon. Door parasolimpregneermiddelen te gebruiken, kan je de levensduur van je parasol verlengen en ervoor zorgen dat deze er jarenlang mooi uitziet.

4 voordelen waarom je vandaag nog je parasol moet impregneren

 • Parasol impregneren is een eenvoudige en effectieve manier om je parasol te beschermen tegen de elementen
 • Impregneren dringt door tot onder het oppervlak van de parasol en vormt een barrière tegen water en weersomstandigheden
 • Voorkomt langdurige slijtage en verlengt de levensduur van de parasol
 • Eenvoudig, betaalbaar proces dat zorgt ervoor dat de parasol er nog jaren goed uitziet

Conclusie:

Je parasol impregneren is een betaalbare en eenvoudige manier om je parasol te beschermen tegen de elementen, ongeacht het weer of het seizoen. Met een parasolimpregneermiddel verleng je de levensduur van je parasol en zorg je ervoor dat deze er jarenlang prachtig uitziet. Met het juiste parasol impregneermiddel kan je jouw parasol lang mooi houden. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met parasol impregneren!

NC Nano Coating voor textiel, leder en suede

Bescherm textiel, leder en suède met echte Nano coatings

NC Nano coating voor textiel, leder en suède is speciaal ontwikkelt voor, je raadt het al, textiel, leder en suède. De meest ideale en beste oplossing om textiel, leder en suède te beschermen. Deze nano coating droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen met een spuit (meegeleverd bij Nanocoating.nl) en maakt oppervlakken langdurig water- en vuilafstotend. Deze nano coating bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Tip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor textiel. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Verflaag expert tip

Jij wilt toch ook het maximale rendement van bij het impregneren van je parasol? Koop daarom altijd impregneermiddel op basis van nano technologie. Deze is meestal ietsje duurder maar zeker het geld waard. Goedkoper impregneermiddelen zijn meestal na een paar weken alweer helemaal verdwenen uit je parasol. Onthoud ook dat je beschermende producten koopt. Handschoentjes, een veiligheidsbril en mondkap zijn zeer zeker aanbevolen.

Je parasol beschermen doe je zelf met dit stappenplan

 1. Parasol impregneren

  Parasol impregneren kan je eenvoudig zelf doen

  Maak de parasol schoon: Zorg ervoor dat je parasol helemaal schoon is en vrij van vuil. Gebruik een zachte doek en warm zeepwater om vuil en vlekken voorzichtig weg te schrobben.

 2. Breng het impregneermiddel voor de parasol aan: Lees de instructies op de parasol impregneermiddel en breng het aan zoals voorgeschreven. Laat de parasol volledig drogen om vervolgens verder te gaan. Textiel impregneren doe je alleen wel met speciale impregneermiddelen. Lees dus eerst goed of het middel wel voor textiel is.
 3. Laat de parasol drogen: Als de parasol eenmaal geïmpregneerd is, laat hem dan op natuurlijke wijze drogen in een goed geventileerde ruimte of met een ventilator voor het beste resultaat.
 4. Herhaal indien nodig: Afhankelijk van het type parasol en het benodigde beschermingsniveau, kan het nodig zijn het impregneren van de parasol te herhalen.
 5. Regelmatig opnieuw aanbrengen: Voor maximale bescherming moet je de parasol minstens één keer per jaar opnieuw impregneren. Zo blijft je parasol er jarenlang mooi uitzien!

Koop je parasolimpregneermiddelen makkelijk online

Vind meteen wat je zoekt! Koop de parasolimpregneermiddelen bij één van onderstaande webshops en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook rollers en andere benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Heb je een vraag over het impregneren van je parasol? Wij helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *