Nanocoating.nl

Een jas impregneren en waterdicht maken is makkelijker dan je denkt

Wat is er nu vervelender dat een jas die lekt? Dat wil je natuurlijk voorkomen door je jas waterdicht te maken met een waterafstotende spray of ook wel een impregneermiddel. Wat het nog fijner maakt graag een product dat eenvoudig aan te brengen is en ook echt werkt. Vaak zijn jassen van polyester, dons, leer of soft shell niet waterdicht en het moment dat je in de regen loopt je dus een probleem hebt. Vergeet niet dat je ook een regenjas of een winterjas extra kan beschermen met een waterafstotende spray.

Deze 4 voordelen heeft het om jouw jas waterdicht te maken

Er zijn 4 grote voordelen voor het waterdicht maken van jouw jas met een impregneermiddel voor textiel. Tenzij je teveel geld hebt en na iedere regenbui een nieuwe jas wilt kopen is dit waarschijnlijk een goedkoper alternatief. Impregneermiddel is in feite een soort waterafstotende spray. Als je nog twijfelt over je jouw jas met impregneermiddel moet behandelen, lees dan even deze 4 voordelen. Dan is de conclusie heel duidelijk.

 1. Voordeel 1: de allereerste is natuurlijk het feit dat jouw jas waterdicht en waterafstotend is. Dus als je in je mooie dons jas buiten loopt en komt onverhoopt in een regenbui terecht, niet getreurd je jas is niet direct afgeschreven.
 2. Voordeel 2: je jas blijft langer mooi en functioneel. Een jas heb je onder andere om buiten langer warm te blijven. Een doordrenkte jas droogt dan wel op maar zal je op langer termijn niet goed warm houden. Door het te impregneren wel.
 3. Voordeel 3: scheelt veel geld om niet iedere keer een nieuwe jas te hoeven kopen nadat het nat is geworden.
 4. Voordeel 4: het is eenvoudig zelf te doen. Mooie jassen moet je hoe dan ook eens per jaar goed behandelen met producten. Bijvoorbeeld een lerenjas. Er zijn waterafstotende sprays die jezelf makkelijker kan aanbrengen.

Deze type jassen kan je wat waterafstotend maken

Gezien er veel verschillende soorten jassen zijn is het logisch om even te controleren of jouw type jas ook waterafstotend gemaakt kan worden. Deze soorten jassen kan je waterdicht en waterafstotend maken.

 • Polyester jassen
 • Dons jassen
 • Lederenjassen
 • Soft shell jassen
 • Regenjassen
 • Winterjassen

Deze soorten jassen wil je natuurlijk mooi houden en niet na een jaar weer te hoeven vervangen. Daarom is het altijd handig om deze jassen zelf waterdicht te maken met impregneermiddel. Jouw jas impregneren is ook nog eens makkelijk dan je denkt met de beste producten.

Jouw mooie jas waterdicht maken met de beste impregneermiddelen

Wil jij net als de professionals jouw jas goed waterdicht maken? Dat kan! Er zijn veel producten en voldoende aanbod om weloverwogen een beslissing te maken. Er zijn goedkope producten die misschien een paar maanden goed zijn en het dus eigenlijk een duurdere optie. Er zijn ook duurdere impregneermiddelen die je maar een keer per jaar hoeft te sprayen. Uiteindelijk heb je daar twee vliegen in een klap mee. Na jaar is het goedkoper en de kwaliteit van deze sprays zijn vaak ook veel beter qua kwaliteit. Dit zit hem vooral in de hoeveel sterke en goede grondstoffen dat in de spray verwerkt zit.

NC Nano Coating voor textiel, leder en suede

Jouw jas waterdicht impregneren met echte Nano coatings

NC Nano coating voor textiel, leder en suède is speciaal ontwikkelt voor, je raadt het al, textiel, leder en suède. De meest ideale en beste oplossing om jouw jas waterdicht te maken en te beschermen. Deze nano coating droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen met een spuit (meegeleverd bij Nanocoating.nl) en maakt oppervlakken langdurig water- en vuilafstotend. Deze nano coating bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Tip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor textiel. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Verflaag expert tip

Wil je het maximale resultaat van je waterdichte spray? Wij adviseren om altijd te gaan voor een spray met nano technologie. Dit zorgt goed voor dat ook de kleinste gaatjes in het oppervlak waterdicht is. Ook als extra tip om eventuele extra benodigdheden in huis te hebben voor je aan je klus gaat beginnen. In vergelijking met het impregneren van je bank komt het neer op hetzelfde effect.

Jas impregneren

Je jas impregneren kan je eenvoudig zelf doen

Met deze 4 stappen impregneer je jouw jas in no-time

 1. Zorg er eerst voor dat je jouw helemaal hebt leeg gemaakt. Je wilt niet dat er een sleutel of iets straks je wasmachine in gaat. Sluit alle risten en ontspan trekkoortjes als ze op je jas zitten. Controleer ook of de jas überhaupt wel gewassen kan worden. Want dan moet je deze in een bak zelf voorzichtig reinigen. Lees anders ook hoe je jouw type jas goed kan wassen. Voor de rest kan het gewoon in de wasmachine.
 2. Na het wassen moet je de jas laten drogen. Gewoon in de lucht laten drogen, dus niet in de droger stoppen. Ook niet op een radiator leggen te drogen want dan heb je straks een ander probleem.
 3. Als de jas droog is kan je beginnen met impregneren. Lees altijd eerst goed te verpakking hoe je het middel moet aanbrengen. Textiel impregneren doe je alleen wel met speciale impregneermiddelen. Lees dus eerst goed of het middel wel voor textiel is.
 4. Sommige kan je sprayen en andere moet je weer onderdompelen. Laat de jas vervolgens minimaal 4 uren drogen en klaar ben je. Tip! Neem er even 24 uur te tijd voor, zo weet je zeker dat de jas weer droog is.
 5. De jas is nu water dicht en kan je aantrekken tijdens regenbuien.

Koop je waterdichte spray voor je jas online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu impregneermiddelen om je jas te beschermen tegen water bij onderstaande webshop en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct nano coating voor jouw jas kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden

 

Veelgestelde vragen over het waterdicht maken van je jas

Dat doe je door gebruik te maken van een impregneermiddel zoals nano coating. Dit is een soort impregneermiddel, ook wel textiel coating, dat je vaak eenvoudig met sprayen of door dompelen je jas waterdicht kan maken. Zeker met deze dure tijden in Nederland kan je er soms maar beter voor kiezen om te beschermen en te voorkomen, dan om te vervangen. En jassen zijn vaak niet heel goedkoop.

Heb je een vraag over het impregneren van je jas? Wij helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *