Nanocoating.nl

Maak met nano coating en nano verf bijna alles water- en vuilafstotend

Nano coating is de afgelopen jaren een steeds populairder alternatief geworden voor traditionele verfmethoden. Nano coating biedt veel voordelen ten opzichte van gewone verf, zoals een grotere hardheid en krasbestendigheid, een verbeterde duurzaamheid en een betere bescherming tegen UV-stralen. Nano coating is ook veel gemakkelijker en sneller aan te brengen dan gewone verf, waardoor het een geweldige optie is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. In deze gids verkennen we de voordelen van nano-coating, zodat je kan beslissen of het geschikt is voor je volgende project. We bespreken waaruit nano-coatings bestaan, hoe ze worden aangebracht en waarom ze een populaire keuze worden onder huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame afwerking. Lees dus verder voor meer informatie over nano-coatingtechnologieën en waarom je het gebruik ervan zou moeten overwegen!

Door deze 4 voordelen wil jij vandaag nog nano coating gebruiken

 1. Duurzaamheid: nano coatings zijn duurzamer dan traditionele verf, waardoor ze een ideale keuze zijn voor plaatsen met veel verkeer en oppervlakken die aan de elementen zijn blootgesteld.
 2. Krasbestendigheid: nano coatings zijn zeer krasbestendig, wat betekent dat je oppervlakken er langer mooi uitzien.
 3. UV-bescherming: nano verf kunnen uitstekende bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen, waardoor verbleking of verkleuring van het verfwerk na verloop van tijd wordt voorkomen.
 4. Weinig onderhoud: nano coatings vergen zeer weinig onderhoud zodra ze zijn aangebracht, zodat je op lange termijn kunt besparen op onderhoudskosten.

Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom het gebruik van nano coating om je eingedommen te beschermen zo belangrijk is.

Bescherm je eigendommen alleen met de beste nano verf

Wil je net als een professional jouw objecten en eigendommen beschermen? Koop dan kwaliteitsproducten die je hieronder kan vinden. Pas op dat goedkoper impregneermiddel vaak een duurkoop is gezien de kwaliteit van deze impregneer vaak maar een paar weken goed blijft. Je wilt niet iedere 2 weken opnieuw alles moeten impregneren.

Bescherm met de beste nano coatings

Met de nano coatings van Nanocoating.nl blijven je spullen en oppervlakken langer schoon en beschermd. Eerst goed reinigen en daarna de coating aanbrengen. Zo heb je er jaren lang geen omkijken meer naar. Onze nano coatings en reinigers bevatten geen PFAS. Alle producten die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar kunnen zijn, zijn het ook. Zo houden we onze aarde mooi en schoon.

Bij Nanocoating.nl kan je snelle klantenservice verwachten. Zij helpen je graag met al je vragen zodat jij snel weer verder kan. Daarnaast is de levering ook snel met PostNL en ben je niet tevreden? Krijg jij je geld terug!

Check dus snel Nanocoating.nl!

Verflaag expert tip

Wil jij ook het maximale en beste resultaat bij het gebruik van nano coating? Ons advies is om altijd te impregneren als het 5 graden of warmer is. Ook adviseren wij om altijd te kiezen voor een impregneermiddel op basis van nano technologie. Dit zorgt ervoor dat ook de kleinstje gaatjes gedicht worden. Daarbij adviseren wij ook altijd om beschermingsmiddelen te kopen zoals een bril, handschoenen en mondkapje.

Alles over nano coating

Zelf nano coating aanbrengen is een eenvoudige klus

Nano coating aanbrengen met de volgende stappen

 1. Het oppervlak voorbereiden: Voordat je de nano coating aanbrengt, moet je het oppervlak grondig schoonmaken met een milde zeep- en wateroplossing. Bovendien moeten eventuele scheuren of gaten worden opgevuld met een plamuurmes en vervolgens glad worden geschuurd.
 2. Breng de nano-coating aan: Zodra het gebied is geprepareerd, kan je beginnen met het aanbrengen van de nano coating. Begin met het mengen van de nano coating volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng het gelijkmatig aan op het oppervlak met een roller of kwast.
 3. Laat de tijd om uit te harden: Na het aanbrengen van nano coating is het belangrijk om voldoende tijd te geven om goed uit te harden voor gebruik. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kan dit 24 tot 72 uur duren.
 4. Schoonmaken: Zodra de nano coating is uitgehard, kan je het overschot opruimen met een vochtige doek en vervolgens genieten van je nieuwe beschermlaag!

Met deze eenvoudige stappen kan je oppervlakken eenvoudig beschermen tegen slijtage en morsen, waardoor ze langer meegaan en beter worden onderhouden.

Deze materialen kan je behandelen met nano coating

 • Glas: nano coatings kunnen worden aangebracht op glazen oppervlakken om weerstand te bieden tegen krassen en bescherming tegen harde UV-stralen, waardoor het een uitstekende keuze is voor ramen, spiegels, douchedeuren en windschermen. Hiervoor is een speciale nano coating voor glas.
 • Metaal: nano coatings zijn perfect voor metalen oppervlakken omdat ze uitstekend bestand zijn tegen krassen en toch het oorspronkelijke uiterlijk van het metaal laten doorschijnen. nano-coatings kunnen worden gebruikt op auto’s, boten en andere voertuigen, maar ook op buitenmeubilair of leuningen. Hier is een speciale nano coating voor metaal voor.
 • Beton, steen en tegel: nano coatings kunnen ook worden aangebracht op beton, steen en tegels om ze te beschermen tegen vuil en viezigheid met behoud van de oorspronkelijke kleur en afwerking van het verfwerk. Nano coatings zijn vooral nuttig voor druk belopen oppervlakken zoals gangen of trappenhuizen waar zich veel vuil ophoopt. Hier is een speciale nano coating voor beton voor.
 • Hout: nano coatings zijn perfect voor houten oppervlakken omdat ze een beschermende laag creëren zonder het uiterlijk van het hout te veranderen. Nano coatings voor hout kunnen worden gebruikt op meubels, vloeren, dekken en andere buitenstructuren om krasbestendigheid en bescherming tegen vocht te bieden. nano coatings zijn ook geweldig voor druk belopen ruimtes zoals keukens en badkamers!

Hierom is nano coating zo populair aan het worden

Nano coatings worden steeds populairder vanwege hun vele voordelen, zoals duurzaamheid, krasbestendigheid, UV-bescherming en onderhoudsvriendelijkheid. Nano coatings bieden ook een betaalbaar alternatief voor traditionele verfmethoden en kunnen snel en met minimale inspanning worden aangebracht – waardoor huiseigenaren in minder tijd dan ooit tevoren een professioneel ogende afwerking krijgen. Met al deze voordelen is het gemakkelijk te zien waarom nano coatings aan populariteit winnen bij zowel professionals als doe-het-zelvers!

Wat is nano coating nu eigenlijk?

Nano coating is een technologie die gebruik maakt van nanotechnologie om een dunne beschermingslaag op oppervlakken aan te brengen. Het is extreem dun en duurzaam, en kan bescherming bieden tegen de elementen en slijtage. Nano coatings worden vaak gebruikt in consumentenelektronica, auto’s en andere industrieën vanwege hun superieure beschermende eigenschappen. Ze worden ook gebruikt voor specifieke toepassingen zoals antifouling (anti-biofilm) of corrosiebestendigheid. In sommige gevallen kunnen nano-coatings worden gebruikt om de levensduur van producten te verbeteren door de onderhoudskosten te verlagen en de prestaties na verloop van tijd te verbeteren. Nano-coatings kunnen ook het milieu minder belasten door energiebesparing en minder gebruik van chemicaliën tijdens het productieproces. Nano coating technologie biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele methoden van oppervlaktebehandeling en wordt steeds meer gebruikt in diverse industrieën. Het is gemakkelijk aan te brengen, milieuvriendelijk, kosteneffectief en biedt superieure bescherming voor oppervlakken. Nano coating technologie kan worden gebruikt om de prestaties en de levensduur van producten te verbeteren.

Wat is de prijs voor nano coating?

Nano coating technologie is nog relatief nieuw, wat betekent dat de prijzen sterk kunnen variëren afhankelijk van het type product en de kwaliteit van de coating. Over het algemeen zijn nano-coatings duurder dan traditionele coatings, omdat ze complex zijn en gespecialiseerde applicatieapparatuur nodig hebben. Als men echter de langetermijnvoordelen van het gebruik van een nano-coating in aanmerking neemt, zoals een grotere duurzaamheid en bescherming tegen corrosie of andere milieuschade, vinden veel mensen de extra investering de moeite waard. De prijzen variëren ook aanzienlijk tussen verschillende leveranciers, dus het loont de moeite om rond te kijken voor de beste deal.

De innovatie achter deze coating

Nano-coatingtechnologie is een innovatieve benadering van verf en coating die een revolutie in de industrie teweeg heeft gebracht. nano-coatings gebruiken deeltjes op nanoschaal om beschermende films op oppervlakken te creëren, wat resulteert in een grotere hardheid en krasbestendigheid, een verbeterde duurzaamheid en een betere bescherming tegen UV-stralen. nano-coatings zijn ook veel gemakkelijker en sneller aan te brengen dan gewone verf, waardoor het een geweldige optie is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. nano-coatings kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en bieden superieure bescherming, waar ze ook worden aangebracht! Nano-coatings worden steeds populairder vanwege hun vele voordelen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk groot of klein project. Dus als je op zoek bent naar een duurzame afwerking met minimale inspanning, dan is nano coating misschien precies wat je zoekt. Bekijk ook eens de innovaties met nano coatings op de website van TU Delft.

Koop je nano coatings online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu nano coatings om je spullen te beschermen tegen water en vuil bij onderstaande webshop en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct nano coating kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden

 

Veelgestelde vragen over nanocoating

Afhankelijk van welk object of materiaal je gaat coaten is dit van een maand tot 2 jaar. Nano coating voor textiel blijft minder lang zitten dan bijvoorbeeld nano coating voor beton omdat textiel meer gebruikt wordt dan bijvoorbeeld een muur of voeg.

Dit is sterk afhankelijk van het materiaal, object en de vierkante meters. De vierkante meter prijs voor textiel is vele malen lager dan dat in vergelijking met steen, beton of tegels. Omdat deze materialen meer zuigen hebben ze ook meer coating nodig per vierkante meter dan andere objecten.

Nano coatings breng je over het algemeen aan met een spray. Voor andere materialen kan je eventueel een microvezeldoek, blokkwast of spuit gebruiken. Voor textiel kan het zijn dat je objecten moet dompelen bijvoorbeeld. Lees altijd de verpakking goed voor je aan de slag gaat.

Nano coating beschermt oppervlakken en materialen tegen water en vuil. Doordat de kleinste gaatjes in het materiaal wordt gevuld kan er geen water in komen. Hierdoor is het ook waterdicht en blijft je object en materiaal langer goed. Vaak is deze vorm van beschermen vele malen goedkoper dan vervanging.

Heb je een vraag over nano coatings? Wij helpen!

2 antwoorden
 1. Hans zegt:

  Is er verf waar een nano-coating inzit, of komt de coating er overheen? Als hij eroverheen komt, is me niet duidelijk welke coating over verf gaat. Kan er dan in de toekomst nog wel overheen worden geverfd? En wordt door de coating de verf dampdicht, waardoor het vocht niet uit het hout naar buiten kan?
  Groet,
  Hans

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *