Verfmenger banner

Glazen douchewand en douchecabine waterafstotend maken en beschermen tegen kalk

Wat is er er nog heerlijker dan na het douchen te weten dat je douchewand stralend mooi blijft? Met een waterafstotende spray of impregneermiddel voor je douchewand of douchecabine kan je dit voor elkaar krijgen. Een keer goed aanbrengen en je hoeft je geen zorgen meer te maken over kalk en waterdruppels die op de douchewand blijven plakken. Deze waterafstotende spray zorgt er letterlijk voor dat het water geen kans krijgt om te hechten en dus zo naar beneden valt. In deze gids lees je alles over welke waterafstotende spray je nodig hebt, welke voordelen het allemaal heeft en hoe je het zelf heel eenvoudig kan aanbrengen.

Waarom jij vandaag nog waterafstotende spray voor jouw douchewand moet kopen (4 voordelen)

Er zijn 4 grote voordelen om vandaag nog waterafstotende spray te bestellen en jouw douchewand of douchecabine te behandelen.

  1. Voordeel 1: Schoonmaken van je douchewand of douchecabine is ineens een fluitje van een cent en super snel klaar. Sterker nog, als je goede waterafstotend impregneermiddel koopt hoef je het in vele gevallen niet eens meer aan te raken.
  2. Voordeel 2: De waterafstotende spray zorgt ook voor een soort anti-kalk coating laag. Vanwege de waterafstotende functie kan water dus niet hechten. In vele gevallen zit er namelijk kalk in het water dat dus op je douchewand of douchecabine blijft zitten. Dit is verleden tijd met waterafstotende spray.
  3. Voordeel 3: Nog een bijkomend voordeel is dat je door je douchecabine of douchewand te behandelen met waterafstotende spray de levensduur aanzienlijk verlengt. Naast dat je geen kalk schade meer hebt blijft het glas langer mooi en wordt het niet na verloop van tijd dof.
  4. Voordeel 4: Na het douchen hoef je niet de trekker over je douchewand of douchecabine te halen. Dit is namelijk al helemaal schoon vanwege het waterafstotende effect. Alles is als het goed is al naar beneden gegleden.

Maak jouw douchewand waterafstotend met de beste producten

Wil jij als een echte professional jouw douchewand of douchecabine effectief en langdurig waterafstotend maken? Dat kan! Er zijn vele producten op markt die zich waterafstotend noemen. Maar welke moet je hebben voor het beste resultaat tegen de beste prijs? Je moet goed onthouden dat goedkope waterafstotende sprays vaak duurkoop zijn. Dit zijn maar 14 dagen goed en na een paar douchen is het effect alweer verdwenen. Ons advies is om een duurdere variant te nemen met de juiste grondstoffen die een langdurig effect garanderen. Je moet er wel voor zorgen dat je het dan juist aanbrengt. Hieronder vind je wat ons betreft de top 3 beste waterafstotende impregneermiddelen voor jouw douchecabine of douchewand.

Flexa Powerdek

+ Echt doe-het-zelf merk
+ Positieve reviews
+ Budgetvriendelijk
+ Online & bouwmarkt

Muurverf-Flexa-powerdek-muren-en-plafonds

Sikkens Alpha Projecttex

+ Professioneel verfmerk
+ Ultramat
+ Dekt in 1 keer
+ Alleen online

Sikkens-Alphatex-SF
Histor Monodek

+ Vernieuwde formule
+ Afwasbaar
+ Voordelig
+ Online & bouwmarkt

histor monodek

Verflaag expert tip

Ook het beste resultaat van je impregneermiddel? Dan adviseren wij om altijd te gaan voor waterafstotende spray op basis van nano technologie. Nano coating in de badkamer is wat ons betreft altijd de juiste keuze. Dit goedje zorgt ervoor dat ook de aller kleinste gaatjes gedicht wordt en het glas dus ook echt waterafstotend is. Water heeft dan absoluut geen kans om te hechten, dus zeg maar gedag tegen kalk.

Met deze stappen maak jij in no-time jouw douchewand waterafstotend

  1. Stap 1. Bereid de douchewand of douchecabine eerst goed voor. Zorg ervoor dat alles goed droog is. Maak vervolgens het glas goed schoon met sterk reinigingsmiddel. Maak het hierna stof droog.
  2. Stap 2. Als het glas goed schoongemaakt is en helemaal stof droog is kan je beginnen met het insprayen van de waterafstotende spray. Met een microvezeldoek goed over het gehele glas oppervlak wrijven.
  3. Stap 3. Laat dit vervolgens weer minimaal 2 tot 4 uur drogen. Ons advies is om het minimaal 12 uur te laten drogen. Dus doe deze klus bijvoorbeeld net voor het slapen gaan.
  4. Stap 4. Na het drogen van het impregneermiddel kan je een test uitvoeren om te kijken of je het goed hebt aangebracht. Zo ja, goed zo! Geniet van het resultaat.

Koop hier je waterafstotende spray voor jouw douchewand online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu impregneermiddelen om je douchewand te beschermen tegen water bij één van onderstaande webshops en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct waterafstotende spray kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Heb je een vraag over je glazen douchewand en douchecabine waterafstotend maken en beschermen tegen kalk? Wij helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *