Nanocoating.nl

Bescherm beton met Nano coating voor Beton

Nano coating voor beton is de perfecte oplossing voor het creëren van een duurzame, beschermende laag op elk oppervlak. Nano coatings zijn ontworpen om een onzichtbare barrière te vormen die water, vuil en andere schadelijke materialen van je oppervlakken afstoot. Deze innovatieve technologie voegt ook een extra beschermingslaag toe tegen schade door blootstelling aan weersinvloeden en UV-straling. Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom nano coating voor beton zo’n populaire optie is geworden onder huiseigenaren, bouwers en doe-het-zelvers. Deze gids zal helpen uitleggen waarom nano coatings zijn de beste keuze voor de bescherming van je huis of bedrijf tegen destructieve elementen, maar ook hoe je kunt beginnen met het toepassen van dit geweldige product. Blijf lezen om meer te leren over de voordelen van nano coating voor beton.

Door deze 4 voordelen wil jij vandaag nog beton beschermen met nano coatings

 1. Nano coatings creëren een beschermingslaag die betonoppervlakken beschermt tegen schade door water, vuil en andere schadelijke materialen.
 2. Nano coating biedt extra bescherming tegen blootstelling aan weersinvloeden en UV-stralen.
 3. Nano coatings zijn kosteneffectief en gemakkelijk aan te brengen, waardoor ze ideaal zijn voor huiseigenaren, bouwers en doe-het-zelvers.
 4. Het aanbrengen van nano coating kan helpen de esthetische uitstraling van je huis of bedrijf te verbeteren, dringt diep in de ondergrond en geeft een onzichtbare, effectieve en langdurige werking.

Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom het gebruik van nano coating voor beton zo belangrijk is.

Bescherm beton alleen met de beste producten

Wil je net als een professional jouw beton beschermen? Koop dan kwaliteitsproducten die je hieronder kan vinden. Pas op dat goedkoper impregneermiddel vaak een duurkoop is gezien de kwaliteit van deze impregneer vaak maar een paar weken goed blijft. Je wilt niet iedere 2 weken opnieuw alles moeten impregneren.

NC Nano Coating voor beton, steen en tegels

Bescherm beton, steen en tegels met echte Nano coatings

NC Nano coating voor beton, steen en tegel is speciaal ontwikkelt voor, je raadt het al, beton, steen en tegels. De meest ideale en beste oplossing om beton, steen en tegels te beschermen. Deze nano coating droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen en maakt oppervlakken langdurig water- en vuilafstotend. Deze nano coating bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Tip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor steen. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Verflaag expert tip

Wil jij ook het maximale en beste resultaat bij het gebruik van nano coating voor beton? Ons advies is om altijd te impregneren als het 5 graden of warmer is. Ook adviseren wij om altijd te kiezen voor een impregneermiddel op basis van nano technologie. Dit zorgt ervoor dat ook de kleinstje gaatjes gedicht worden. Daarbij adviseren wij ook altijd om beschermingsmiddelen te kopen zoals een bril, handschoenen en mondkapje.

Nano coating voor beton

Nano coating voor beton aanbrengen kan je eenvoudig zelf doen

Met dit stappenplan bescherm je beton in no-time!

 1. Het oppervlak voorbereiden – Voordat je de nano-coating aanbrengt, moet je ervoor zorgen dat al het vuil, stof en puin van het betonoppervlak is verwijderd. Dit kan worden gedaan met een hogedrukreiniger of een schrobmachine.
 2. Aanbrengen van de coating – Na een grondige reiniging van het betonoppervlak is het tijd om de nano-coating aan te brengen. Lees en volg de instructies op het etiket van het product voor het beste resultaat.
 3. Droogtijd in acht nemen – Nadat je de nano-coating hebt aangebracht, laat je deze volledig drogen voordat je met de volgende stap begint. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit 24 uur of langer duren.
 4. Voeg extra lagen toe – Voor maximale bescherming is het aanbevolen om breng meerdere lagen nano coating aan. Dit zorgt voor de beste dekking en bescherming van je betonnen oppervlakken. Laat elke laag drogen voordat je de volgende aanbrengt.

Met deze eenvoudige stappen kan je jouw betonnen oppervlakken eenvoudig beschermen tegen slijtage en morsen, waardoor ze langer meegaan en beter worden onderhouden.

Koop je nano coating voor beton online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu nano coating om je beton te beschermen tegen water en vuil bij één van onderstaande webshop en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct nano coating voor beton kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden

 

Veelgestelde vragen over beton coating

Nano coating voor beton blijft langer zitten op oppervlakken die weinig voetverkeer of gebruik kennen. Dus op muren zal het langer goed blijven dan op vloeren of tegels. Hier lopen tenslotte mensen overheen waardoor de coating over tijd sneller kan verdwijnen. Gemiddeld blijft nano coating voor beton jaren zitten.

Nano coating voor beton gemiddeld 3,50 euro per m2 als je het zelf gaat aanbrengen. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond kan dit meer of minder zijn. Check dit altijd even voor je aan de slag gaat.

Per nano coating kan dit verschillende zijn maar over het algemeen kan je nano coating voor beton aanbrengen met een blokkwast, roller of spuit. Check altijd eerst goed de verpakking en instructies van het product voor je aan de slag gaat.

Beton coating beschremt je beton tegen het intrekken van water, vuil en olie. Hierdoor blijft het beton langer goed en zal het niet afbreken en stuk gaan. Denk maar eens je voegen buiten die langzaam kapot gaan zonder bescherming. Daarom is het imprengeren van voegen, zowel binnen als buiten zeker aanbevolen.

Heb je een vraag over het gebruik van nano coating voor beton? Wij helpen!

2 antwoorden
  • Marieke - Verflaag.nl zegt:

   Hoi Klaas, Beton moet je altijd eerst goed reinigen voor je deze gaat behandelen met bijvoorbeeld een nano coating. Ik kan je de NC Steenreiniger van harte aanbevelen. Deze is ook uitermate geschikt voor beton.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *