Nanocoating.nl

De beste verf aanbiedingen op een rij

Waar vind je de goedkoopste verf? En is het verstandig om verf van C-merken te gebruiken? Je leest het in dit artikel!

Waar vind je de goedkoopste verf?

Zo af en toe kan het huis, binnen of buiten, wel eens een likje verf gebruiken. Als je zelf aan de klus gaat, dan bespaar je al op de kosten van een vakschilder. Desondanks kan verven best een prijzige aangelegenheid zijn. Waar vind je budgetverf, die ook nog eens van goede kwaliteit is?

Je kunt tegenwoordig overal verf kopen en er zijn erg veel verfmerken op de markt. De bouwmarkt is de meest voor de hand liggende oplossing, maar ook bij ketens als Action en Hema heb je een aardig assortiment. Helaas is vaak de combinatie goedkoop en goede kwaliteit onvindbaar.

Bescherm met de beste nano coatings

Met de nano coatings van Nanocoating.nl blijven je spullen en oppervlakken langer schoon en beschermd. Eerst goed reinigen en daarna de coating aanbrengen. Zo heb je er jaren lang geen omkijken meer naar. Onze nano coatings en reinigers bevatten geen PFAS. Alle producten die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar kunnen zijn, zijn het ook. Zo houden we onze aarde mooi en schoon.

Bij Nanocoating.nl kan je snelle klantenservice verwachten. Zij helpen je graag met al je vragen zodat jij snel weer verder kan. Daarnaast is de levering ook snel met PostNL en ben je niet tevreden? Krijg jij je geld terug!

Check dus snel Nanocoating.nl!

Verschillende verkoopkanalen, verschillende aanbiedingen

verf-aanbiedingen

Goedkope verf aanbiedingen vind je zowel in winkels als online

 • Verf aanbiedingen in de bouwmarkt: De bouwmarkt (Bijvoorbeeld Gamma, Karwei of Hornbach) is een geschikte plek om inspiratie op te doen voor de juiste verfkleur. Vaak zijn er ingerichte winkelstands van bijvoorbeeld Flexa of Histor met kleursamples, folders en staaltjes. Ook hebben de meeste bouwmarkten regelmatig kortingsacties waarbij je een voucher kunt inleveren uit een folder. Het nadeel is dat bouwmarkten vaak een beperkt assortiment hebben en geen professionele verfmerken verkopen. Tevens zijn in de bouwmarkt geen twee component coatings en lakken verkrijgbaar.
 • Verf aanbiedingen in budgetwinkels: in budgetwinkels zoals de Action vind je vaak goedkope verf van onbekende merken. Helaas is de kwaliteit hiervan niet altijd gelijk aan de A merken. Het dekt minder en je hebt meer nodig. Ook zijn er minder faciliteiten die je helpen met het maken van de juiste keuze. Zo zijn er geen verfstalen aanwezig en is het personeel niet specifiek opgeleid om vragen over een verfsoort te beantwoorden.
 • Verf aanbiedingen in groothandels: Groothandels hebben een groot assortiment verfmerken en verf benodigdheden. Aanbiedingen worden vaak verstuurd middels een nieuwbrief of reclamefolder voor ingeschreven bedrijven. En dan komen we direct bij het nadeel. Groothandels leveren alleen aan bedrijven. Je moet dus ingeschreven staan bij de KVK om gebruik te kunnen maken van goedkope verf aanbiedingen in de groothandel.
 • Verf aanbiedingen online: Niet alleen kan je online terecht voor een groot assortiment verf (inclusief professionele verfmerken van AkzoNobel), webwinkels besparen vaak op hoge kosten, zoals winkelketens, personeel en andere hoge vaste lasten, waardoor de verfproducten lager geprijsd zijn. Regelmatig zijn er goede aanbiedingen en kortingscodes. Ook bouwmarkten vinden steeds meer hun weg online en bieden producten aan via een webshop.

Direct verf aanbiedingen bekijken?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

5 tips voor de beste verf aanbieding

Goed, slechte verf wil je dus niet mee aankomen. Daarom ga je op zoek naar mooie verf acties. Dit kun je natuurlijk zelf in de gaten houden door op de aanbiedingen van jouw bouwmarkt te letten. Het is wel een tijdrovend klusje, daarom hebben we nog wat handige tips voor jou op een rijtje gezet:

 1. Koop je verf online. Webwinkels besparen vaak op hoge kosten, zoals winkelketens, personeel en andere hoge vaste lasten, waardoor de verfproducten lager geprijsd zijn. Op trustpilot wordt vaak door consumenten aangegeven dat de bestelling goed en veilig verpakt is en dat het in topvorm wordt bezorgd. Zoals Mirjam zegt: “Snelle levering en verf is zeer goed verpakt”. Geen reden dus om naar de winkel te rijden;
 2. Gebruik kortingscodes. Haal ze uit reclamefolders of gebruik de kortingsbonnen, die je hebt gekregen bij eerdere aankopen.
  Er is altijd wel een leuke muurverf aanbieding bij de dichtstbijzijnde bouwmarkt, zodat je vandaag nog kunt beginnen te verven met kwaliteitsverf;
 3. Bezoek eens een (online) verf discounter. Deze koopt vaak partijen op of biedt producten aan voor een extreem lage prijs, omdat ze bijvoorbeeld uit het assortiment gaan. Maar als jij daarmee jouw woonkamer van een frisse kleur kan voorzien, dan hoor je ons niet klagen natuurlijk!
 4. Maak gebruik van feestdag korting. Je hebt de wekelijkse aanbiedingen, die in de reclamefolders staan vermeld, maar daarbij zijn er altijd dagen dat er extra kortingen gelden. Opvallend veel mensen klussen tijdens de feestdagen. Je bent zelf misschien ook wel een fanatiek diy-er op je vrije dagen en daar spelen aanbieders op in met feestdag kortingen. Wil jij jouw verf met korting kopen? Rijd dan richting de bouwmarkt met Pasen, Pinksteren of in de bouwvak: gegarandeerd succes;
 5. Gebruik een folder app. De laatste tip: download een app waarin je reclamefolders kunt selecteren op categorie. Stel in dat je gericht bent op een goede verf aanbieding en krijg automatisch een melding wanneer er iets in de winkels verschijnt.

Nadelen van goedkope budgetverf

goedkope-budgetverf

Van budgetverf heb je vaak meer nodig voor een goede dekking

Er zijn vele fouten die je kunt maken bij een schilderproject: van niet grondig ontvetten en het schuren overslaan tot schilderen in een hittegolf.

Maar verven met goedkope verf van een C-merk is toch wel de grootste blunder:

 • Budgetverf dekt zeker niet in één keer en vaak ook niet in twee keer;
 • Je moet om de paar jaar weer aan de slag om het fris te houden;
 • Goedkope verf op houtwerk zorgt ervoor dat er eerder rot ontstaat;
 • Slechte verf is erg waterig en bevat weinig pigment.

Hier is natuurlijk een goede verklaring voor, namelijk: de kosten drukken. Door goedkope grondstoffen te gebruiken en weinig pigment toe te voegen, blijft er niets anders over dan vulmiddel met een zwak kleurtje. Precies: goedkope verf is vaak duurkoop!

De klus uitbesteden? Vind professionele vakmannen en vergelijk offertes!

Meer lezen over verfproducten?

Heb je een vraag over verf aanbiedingen? Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *