Nanocoating.nl

Met nano coating voor hout bescherm je jouw houten oppervlakken

Nano coating voor hout kan bescherming bieden tegen krassen, vuil en vocht terwijl je meubels er ook geweldig uitzien. Bovendien is nanocoating hout een milieuvriendelijke optie omdat er geen chemische oplosmiddelen of verf nodig zijn. In deze gids gaan we alle voordelen van nano coating voor hout doornemen, dus blijf lezen als je meer wilt weten! We behandelen onderwerpen als waarom je nanotechnologie zou moeten gebruiken bij het beschermen van hout, hoe je dit type coating correct aanbrengt, welke soorten producten er op de markt zijn en nog veel meer.

Door deze 4 voordelen wil jij vandaag nog nano coating voor hout gebruiken

  1. Nano coatings zorgen voor een sterke beschermlaag tegen krassen, vuil en vocht. Dit betekent dat je meubels er langer als nieuw uitzien en jarenlang in topconditie blijven.
  2. Er komen geen chemische oplosmiddelen of verf aan te pas bij het aanbrengen van nano coating, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is dat veiliger is voor het milieu.
  3. Door de waterafstotende eigenschappen zal nanocoating hout niet opzwellen of kromtrekken na blootstelling aan vocht, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.
  4. Nano coatings kunnen prachtige resultaten opleveren met een glanzende afwerking die het licht reflecteert, waardoor je meubels een opvallende glans krijgen die jarenlang meegaat.

Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom het beschermen van hout met nano coating zo belangrijk is.

Hout beschermen alleen met de beste nano coating producten

Wil je net als een professional jouw hout beschermen met nano coatings? Koop dan kwaliteitsproducten die je hieronder kan vinden. Pas op dat goedkoper nanocoating hout vaak een duurkoop is gezien de kwaliteit van deze impregneer vaak maar een paar weken goed blijft. Je wilt niet iedere 2 weken opnieuw alles moeten impregneren.

NC nano coating voor hout

Bescherm hout met echte Nano coatings

NC Nano coating voor hout is speciaal ontwikkelt voor alle soorten hout. De meest ideale en beste oplossing om hout te beschermen en ook echt waterdicht te maken. Deze nano coating voor hout droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen met blokkwast of spuit, zowel voor binnen als voor buiten toepasbaar. NC Nano coating voor hout bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Tip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor hout. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Verflaag expert tip

Wil jij ook het maximale en beste resultaat bij het beschermen van hout met nano coatings? Ons advies is om altijd te impregneren als het 5 graden of warmer is. Ook adviseren wij om altijd te kiezen voor een impregneermiddel op basis van nano technologie. Dit zorgt ervoor dat ook de kleinstje gaatjes gedicht worden. Daarbij adviseren wij ook altijd om beschermingsmiddelen te kopen zoals een bril, handschoenen en mondkapje.

Nano coating voor hout

Hout beschermen met nano coating speciaal voor hout is een klusje dat je zelf kan doen

Nano coating voor hout aanbrengen doe je zo

  1. Begin met het voorbereiden van het houtoppervlak. Dit houdt in dat je het schuurt en grondig reinigt met een vochtige doek om al het vuil dat zich op het oppervlak heeft opgehoopt te verwijderen.
  2. Zodra je het hout hebt voorbereid, breng je de nano coating aan met een kwast of roller. Neem de tijd en volg de instructies op het product voor het beste resultaat.
  3. Laat de nano coating volledig drogen voordat u het weer aanraakt – dit kan tot 24 uur duren, afhankelijk van hoe dik je het hebt aangebracht.
  4. Geef je meubel na droging een extra beschermingslaag door er desgewenst een wasverzegeling of andere toplaag op aan te brengen.

Met deze eenvoudige stappen kan je jouw houten oppervlakken beschermen tegen slijtage en morsen, waardoor ze langer meegaan en beter worden onderhouden.

Nano coating voor hout kan je op alle soorten hout gebruiken

Wij krijgen geregeld de vraag op welke soorten hout nanocoating voor hout gebruikt kan worden. Daarom hierbij een overzicht:

Koop je nano coatings voor hout online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu nanocoatings om je hout te beschermen tegen water en vuil bij één van onderstaande webshop en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct nano coating voor hout kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden

 

Veelgestelde vragen over nano coating voor hout

Nano coating voor hout blijft jarenlang zitten. Dit komt mede omdat men niet altijd aan een schutting zit bijvoorbeeld. Vlonders en andere houten objecten zoals tuinmeubels moeten vaker behandeld worden. Dit komt omdat je deze simpelweg gebruikt.

De kosten voor nano coating voor hout is afhankelijk van hoeveel m2 je wilt gaan beschermen. Houd rekening met kosten van ongeveer 1 euro per m2.

Nano coating voor hout breng je veelal aan met een spuit of blokkwast. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld verf op hout is een nano coating hout product ook vloeibaar en dient met een kwast of roller aangebracht te worden. Lees altijd de verpakking goed voor je aan de slag gaat.

Hout coating, of nano coating voor hout, beschermt het hout tegen water en vuil. Deze waterafstotende werking zorgt er dus voor dat hout geen water opneemt en langer mooi en goed blijft. Tegenwoordig met de hoge houtprijzen wil je liever beschermen en mooi houden dan vervangen.

Heb je een vraag over het beschermen van hout met nano coating? Wij helpen!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *