Nanocoating.nl

Verfmerken in Nederland

De beste verfmerken van Nederland

Verf is er voor ieder budget. Of u nu doe-het-zelver bent of professionele schilder; er zijn tal van verfmerken om uit te kiezen. Van bekende verfmerken die u in iedere bouwmarkt of groothandel kunt krijgen, dure verfmerken in interieurspeciaalzaken, speciale verfmerken met unieke eigenschappen en kwaliteitsverfmerken voor de industrie, hieronder bespreken we alle soorten.

Mist u een verfmerk? Laat het ons weten in de reacties onderaan de pagina. Dan nemen wij het op in het overzicht verkrijgbare verfmerken in Nederland.

Top 5 verfmerken in Nederland

verfmerken-sikkens-alphacryl-pure-mat-Ral-9016
Sikkens

Verfmerk #1 Sikkens

Sikkens is een internationaal erkend merk van AkzoNobel. Sinds 1792 ontwikkelen, produceren en verkopen ze een een uitgebreide selectie muurverven, bouwverven, autoreparatielakken en vele andere soorten verf. De onderzoeksafdeling van Sikkens werkt voortdurend aan een verdere verbetering van de marktleidende producten. Producten zijn zo ontwikkeld dat ze technisch topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn. Daarnaast bieden ze vele hulpmiddelen en kleurencollecties die architecten, ontwerpers en schilders ondersteunen en inspireren. Bekijk hier alle Sikkens verf producten.

verfmerken-sigma-sigmatex-superlatex
Sigma

Verfmerk #2 Sigma

Sigma Coatings
Sigma Coatings is een Nederlandse verffabrikant met al bijna 300 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsverven. Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een verven en coatings voor allerlei ondergronden en toepassingen. De producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Wat ooit begon in een molen in de Zaanstreek, is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die deel uitmaakt van het internationale netwerk van PPG Industries. Bekijk hier alle Sigma verf producten.

verfmerken-flexa-creations-muurverf
Flexa

Verfmerk #3 Flexa

Het in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat 60 jaar. Het oer-Hollandse merk groeide in al die jaren uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt.

verfmerken-wijzonol_latex_10l
Wijzonol

Verfmerk #4 Wijzonol

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. Wijzonol ontwikkelt verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren. Het is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf. Bekijk hier alle Wijzonol verf producten.

verfmerken-farrow-ball-estate-eggshell-lakverf
Farrow & Ball

Verfmerk #5 Farrow & Ball

Farrow & Ball biedt karakteristieke verfkleuren en finishes, die sinds 1946 in Engeland gemaakt worden. De kleuren staan bekend om hun diepte en complexiteit en dit verfmerk wordt exclusief verkocht in interieur speciaalzaken. Het kleurenpallet van Farrow & Ball bestaat uit 132 kleuren. Achter iedere kleur gaat een speciaal verhaal schuil die terug te vinden is in de naam; bijvoorbeeld de natuur, het dialect dat gesproken word in Dorset, historische gebouwen, inspirerende personen of plaatsen. De verfproducten zijn van Farrow & Ball 100% watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en veilig voor gebruik in ieder vertrek van een woning.

Hier koop je deze verfmerken online

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Overige verfmerken in Nederland

3M
Bij 3M worden dagelijks onderzoeken gedaan, verbanden gelegd en uitvindingen gedaan. 3M heeft hun deuren geopend om het publiek te tonen op welke unieke, multidimensionale manier 3M-wetenschap het leven kan verrijken. 3M is een technologisch gediversifieerd bedrijf dat wereldwijd actief is in zeven verschillende bedrijfstakken, waaronder de industriële markt.

Alabastine
Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt om uw hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen. Ook bieden ze diverse renovatieverven.

AnkerStuy
Het familiebedrijf Anker Stuy maakt al sinds 1946 bijzondere verfoplossingen voor verschillende ondergronden. Ze bieden duurzame en innovatieve verf zoals de lichtgevende Seramic Lightcoating.

Aquamaryn
Duurzame professionele schilders natuurverf op basis van lijnolie voor binnen en buiten.

Avis professional
Een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector.

Baril
Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn.

Boonstoppel verf
Ambachteijke verf in authentieke kleuren. Speciaal voor monumentale en oude gebouwen.

Caparol
Onder het merk Caparol zijn naast verf ook beits, lak en decoratieve afwerkingsproducten verkrijgbaar. Caparol is onderdeel van DAW NEDERLAND B.V. De onderneming is sinds 1969 actief op de Nederlandse markt.

Cetabever
Terpentine verdunbare verven lakken en beitsen voor binnen en buiten.

Copperant
Een merk van Baril coatings en noemt zichzelf de groenste verf van Nederland. De milieuvriendelijke verf is gemaakt van biobased grondstoffen.

Deco home
Deco Home heeft een eigen lijn huismerkproducten die zich kenmerken door een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. De lakverf is geschikt voor zowel binnen als buiten. De latex is alleen voor binnen.

De Ijssel
De IJssel Coatings is bekend om de Double Coat, een 2-componenten polyurethaan die zelfs met een roller heel goed vloeit, waardoor het lijkt alsof het gespoten is. En de blanke Dubbel UV wordt al jaren als beste getest door de ANWB. Verder heeft De IJssel Coatings een compleet assortiment om  een boot helemaal in de verf te zetten, goed te plamuren, en om constructie-werkzaamheden uit te voeren.

De Vos Verf
De Vos Verf Den Haag is sinds 1905 fabrikant van Glazol lakken, Fluwex muurverven en Planol plamuren voor de professionele schilder.

Dimago
De collectie dimago New Traditionals is een selectie van 80 traditionele matte verfkleuren. Deze kleuren zijn gebaseerd op kleurgebruik uit authentieke gebouwen uit heel Europa en vinden hun oorsprong in lang vervlogen tijden.

Drenth verven
Een uitgebreid en in verhouding voordelig assortiment bescherming- en verfraaiingsproducten voor utiliteit-, woning-, en industie bouw. Hierin zitten o.a. lijnen alkydharsverven, watergedragen (alkydemulsies), muurverven, blanke lakken en vloerverven.

Drost Coatings
Drost is een Nederlands familiebedrijf met een eigen innovatie lab waar ze altijd op zoek zijn naar verbetering op een van de drie pijlers: duurzame kwaliteit, lage kostprijs per m² en minimale belasting voor mens en omgeving. Drost levert professionele houtverf, muurverf, betonverf, vloercoating, etc.

Dupli Color
Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Drywood
Drywood Coatings heeft een jarenlange ervaring met het beschermen en verfraaien van houten geveltimmerwerk. Het meest gebruikte product is DRYWOOD Verf voor Hout Nova (glans).

Epifanes
Epifanes jachtlakken worden al sinds 1902 geproduceerd. Epifanes biedt een compleet assortiment jachtlakken voor zowel boven als onder de waterlijn in één- en tweecomponent systemen.

Flexa
Het in Friesland geboren doe-het-zelf verfmerk Flexa bestaat 60 jaar. Het oer-Hollandse merk groeide in al die jaren uit tot een van de meest gebruikte verf voor in en aan het huis. In vrijwel iedere Nederlandse straat vind je Flexa terug op wanden en houtwerk. Mede dankzij de vele vooruitstrevende stappen en innovatieve keuzes die het merk in het verleden heeft genomen en nog steeds neemt.

Global Paint
Global Paint Products wil de wereld mooier, kleurrijker en duurzamer maken. Global Paints biedt een uitgebreid verfassortiment aan dat door de hoge kwaliteit en de scherpe prijs uitstekend geschikt is voor zowel professional als consument.

Hammerite
Als specialist voor metaalverven biedt Hammerite vele producten aan om je metaal buiten te beschermen en onderhouden. Van tuinhek tot barbecue tot fiets.

Hempel
Hempel is een van ’s werelds grootste leveranciers van coatings en verf voor de marine-, decorative-, protective-, jacht- en containermarkt.

Herfst & Helder
Dit puur Nederlandse kwaliteitsmerk staat voor hoogwaardige verven en lakken voor buiten en binnen.

Hermadix
Hermadix biedt coating voor tuincentra, tuinbouw en bouwmarkten en heeft een kwalitatief hoogstaande verf en beitslijn voor consumenten.

Histor
De kras- en slijtvaste verven van Histor Perfect Finish zijn er in twee soorten: acryl en alkyd. Naast de kant-en-klaar kleuren kan je 1250 kleuren ook laten mengen aan de verfmengbalie van diverse bouwmarkten.

International
International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming. Ook vernissen en jachtlakken.

Jotun
Jotun verf staat bekend om hoge kwaliteit houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen.

Keim
Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de unieke kwaliteit van de KEIM mineraalverven: vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal, minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten. Keim Mineraalverven zijn in meer dan 270 standaard, historische en natuursteen kleuren leverbaar.

Koopmans
Ambachtelijke Friese kwaliteitsverf sinds 1885. Een compleet assortiment verven en lakken voor binnen en buiten natuurlijk met lijnolie. Bekijk hier alle Koopmans verf producten.

Little Green
Little Greene is een Engelse verffabrikant en produceert al sinds 1773 verf in Manchester. De verfproducten maken zij aan de hand van een traditioneel recept. Little Greene staat vooral bekend om hun unieke verfkleuren. Zo bestaan de kleuren uit de ‘Colours of England-collectie’ uit 164 verschillende kleuren die een beeld geven van 300 jaar kleurgeschiedenis. Daarbij heeft iedere kleur een eigen verhaal. Verder zijn de kleuren verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Zo zijn er varianten die uitermate geschikt zijn voor muren, plafonds en houtwerk, maar ook voor vloeren, metselwerk, buitenschilderwerk of radiatoren.

Motip
Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Nanocoating.nl
Breed assortiment aan nano coatings. Onder andere krachtige nano coatings voor beton, textiel, glas en hout. Snelle levering en scherp geprijsd. Klantenservice reageert snel en op basis van de reviews is te lezen dat ervaringen goed zijn.

Nelf
Nelf Lakfabrieken BV een professionele verffabrikant uit Friesland. Maakt diverse verven, coatings en (hout)reparatiemiddelen van (woning)bouw tot industrie.

Orange Nanotech
Orange nano maakt muren en objecten super hydrofoob met verschillende coatingverven.

Rambo
Rambo is een puur Nederlands merk en bestaat al bijna 50 jaar. Vanwege het uitgebreide assortiment aan duurzame reparatiemiddelen én de kwalitatief hoogwaardige transparante beitsen voor hout is het een geliefd merk onder Nederlanders.

Relius
Relius verf is een Duits verf merk dat in de Benelux wordt geïmporteerd door Relius Benelux. Het assortiment bestaat uit een compleet assortiment verf en coatings.

Rust-Oleum
Industriële verven & coatings, veiligheids- en onderhoudsproducten. Sinds 1921.

Südwest
Südwest verf heeft een breed assortiment met veel producten die voor verschillende dingen van toepassing kunnen zijn. O.a. vernissen, lakken, primers en verdunningsmiddelen.

Sigma Coatings
Sigma Coatings is een Nederlandse verffabrikant met al bijna 300 jaar ervaring in de productie van kwaliteitsverven. Sigma Coatings ontwikkelt en produceert een verven en coatings voor allerlei ondergronden en toepassingen.

Sikkens
Sikkens is een merk van Akzo Nobel Coatings, de verf- ofwel coatings- groep van Akzo Nobel. Sikkens heeft een uitgebreide selectie muurverven, bouwverven, autoreparatielakken en vele andere soorten verf in het assortiment.

Tenco
Dit bedrijf is specialist in diverse tuinbeitsen en buitenverven.

ThermoShield
Biedt verf met een hightech keramisch filter die een grote, positieve invloed op de temperatuur -en vochtregulering, lichtreflectie en de akoestiek heeft.

Trae-Lyx
Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn parketlak, vloerlak, hardwax en vloerolie voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren en meubelen.

Trimetal
Trimetal biedt een compleet assortiment verf voor binnenmuren, gevels, hout, metaal en vloeren.

Verfmenger Prof
Het huismerk van De Verfmenger is Verfmenger Prof. Op de webshop ook wel bekend als VP. Verfmenger Prof biedt alle soorten verf, lak en coatings.

Vista
Vistapaint is in de Benelux specialistop het gebied van plamuur, vloercoating en muurverf voor de professionele schilder en/of vakman.

Wijzonol
Wijzonol verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk.

Hier koop je deze verfmerken online

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 
De laatste opmerking en 1 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
5 antwoorden
 1. Huibers zegt:

  In deze lijst ontbreekt jammer genoeg het professionele Duitse verfmerk Brillux.
  Prima verf en latex voor binnen en buiten waar ik hele goede resultaten mee krijg.

  Beantwoorden
  • Marieke - Verflaag.nl zegt:

   Beste Piet,

   Bedankt voor je feedback! De Ijssel mag inderdaad niet ontbreken in de lijst. Ik heb dit verfmerk direct toegevoegd.

   Met vriendelijke groet,

   Marieke – Verflaag.nl

   Beantwoorden
  • Verflaag.nl – Redactie zegt:

   Beste Yulec,

   Hartelijk dank voor je suggestie! Voor de top 5 verfmerken hebben wij onder de knop “bekijk hier” een rechtstreekse link gezet naar een webwinkel waar je deze verf kunt kopen. Begrijpelijk dat je ook zou willen weten waar de andere verfmerken verkrijgbaar zijn. Wellicht dat wij in de toekomst dit erbij zetten voor de verf die je in de bouwmarkt kunt kopen. Het in kaart brengen van de verkrijgbaarheid bij verfspeciaalzaken en webshops is helaas onbegonnen werk. Mocht je interesse hebben in een specifiek merk, laat het dan in een bericht hieronder weten. Ik zoek het graag voor je uit!

   Met vriendelijke groet,

   Marieke – Verflaag.nl

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *