Nanocoating.nl

Sigma S2U Nova Traplak

Houd je trap veilig en mooi met Sigma S2U Nova Traplak

Kinderen die de trap op en af rennen of even snel op zware schoenen iets van boven halen: de trap wordt binnenshuis vaak intensief gebruikt. Wees goed voorbereid en zorg dat jouw trap is voorzien van een goede laklaag met eventueel een antislip afwerking. Of nog beter: een traplak waar al een subtiele antislip toevoeging in verwerkt is, zoals deze Sigma S2U Nova traplak. Deze Sigma verf van uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat je lange tijd zonder werkzaamheden kunt genieten van een prachtige trap of zoals één van de gebruikers op Trustpilot vertelt: ‘mooie kwaliteit verf, doet wat het belooft’.

Sokken geen probleem met antislip

Sigma-s2u-nova-traplak trap

Sigma S2U Nova Traplak

Kinderen, sokken, gladde schoenen? Maak je geen zorgen: Sigma S2U Nova traplak heeft een antislipsysteem.

Er zitten minuscule antislip-korreltjes verwerkt in de lak. Je ziet ze niet, maar voelt het effect wel! De korreltjes zorgen ervoor dat je treden stroef worden, waardoor het slipgevaar op de trap enorm afneemt.

Daarnaast is deze op water gebaseerde traplak voorzien van polyurethaan. Hierdoor wordt de laag op de traptreden steeds sterker en treedt er geen vergeling op. Zoals een tevreden gebruiker op Trustpilot zegt: ‘Een mooie matte en goede dekking + een goede antislip afwerking!’

Sigma S2U nova in vergelijking met andere lakken

Bij het lezen van dit artikel krijg je misschien het gevoel in een verkooppraatje beland te zijn, maar dit is niet het geval. Wij zijn oprecht enthousiast over deze traplak en hebben de lak thuis uitgeprobeerd. De lak brengt makkelijk aan, dekt erg goed (wij testen RAL9011 op een witte grondverf) Daarnaast werkt het antislip effect heel prettig. Ja, de lak is duurder dan een reguliere lak uit de bouwmarkt, maar dan heb je ook wat! Geloof je ons niet? Lees dan de vele positieve reviews op bol.com, trustpilot en andere verfwinkels.

Ben je op zoek naar een goed alternatief? Lees dan ons artikel over de top 5 beste lakken voor de trap.

De droogtijd van Sigma S2U Nova

De droogtijd van de verf is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de gebruikte materialen, de laagdikte en de omgevingstemperatuur. Gemiddeld genomen is de Sigma trapverf echter al na 1 uur stofdroog en na een uur of 3 kleefvrij. Wil je de trap in meerdere lagen zetten, dan kan dit in één dag, want na 5 uren is de verf al overschilderbaar!

Tip: neem zo’n 24 uur na het verven van de traptreden de trap af met een droge doek, zodat eventueel overtollige korreltjes worden weggeveegd.

traplak-Sigma-S2U-Nova-Traplak-Soft-Satin-Acryl
Sigma S2U Nova

Een slijtvaste trap dankzij deze kwaliteitsverf

Deze kwalitatief goede traplak werd in 2018 op de markt gebracht en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De hoogwaardig, watergedragen traplak is soft satin en dat betekent dat het een lage zijdeglans graad heeft. Door de speciale LTA+-technologie heeft de lak nog andere voordelen: de trap is kras- en slijtvast, stroef en gemakkelijk reinigbaar. Vet- en vuilvlekken maken eveneens geen kans. Hoe dit komt? De LTA+-technologie is als een pantser tegen dagelijks gebruik. Door een combinatie van verschillende bindmiddelen beschermt de verf jouw trap en ziet deze er altijd als nieuw uit!

Voor het gemak zetten we alle eigenschappen van de Sigma S2U Nova nog even op een rijtje:

  • Antislip-korrels voorkomen valpartijen op jouw trap;
  • Makkelijk reinigbaar, dus geen blijvende moddervlekken;
  • Reukarm, dus geen verflucht in je huis;
  • Kras- en slijtvast;
  • Uitstekende vloeiing;
  • Dekt goed en droogt snel;
  • Watergedragen verf;
  • Gecertificeerd (DuboKeur);
  • Kleurvast en vergeelt niet.

Theoretisch verbruik: 10 m²/liter.
Kleur: De kleur van deze lak is in vrijwel alles te mengen. De glans van dit product is zijdemat.
Primer in dezelfde lijn: Sigma S2U Nova Primer

Direct Sigma S2U Nova kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Meer lezen over lak?

Wat is jouw ervaring met deze  traplak? Laat het ons weten hieronder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *