Nanocoating.nl

Overhemd impregneren doe je op basis van deze stappen

Een overhemd impregneren wordt niet vaak gedaan, maar het kan een effectieve manier zijn om je kleding te beschermen tegen vuil en morsen. Door een overhemd te impregneren blijft het er niet alleen langer als nieuw uitzien, maar wordt de stof ook duurzamer en minder vatbaar voor kreuken. Impregneermiddel is in feite een soort waterafstotende spray. In deze gids bespreken we de stappen die nodig zijn om een overhemd goed te impregneren en waarom je dit zou moeten overwegen. Een overhemd impregneren en waterafstotend maken is een eenvoudig klusje dat je zelf kan doen met de juiste producten. We behandelen onderwerpen als de voordelen van het gebruik van impregneer, wat voor soort producten je nodig hebt om met het proces te beginnen, en hoe je voor optimale resultaten kunt zorgen. Aan het eind van deze gids weet je alles wat je moet weten over het impregneren van een overhemd.

Door deze 4 voordelen wil jij vandaag nog natuursteen impregneren

  1. Duurzame slijtage: Het impregneren van een overhemd voegt een extra beschermingslaag toe tegen vuil, zweet en morsen waardoor je overhemd er langer als nieuw uit blijft zien.
  2. Kleurbehoud: Omdat de stof is verzegeld met een beschermende barrière, blijven de kleuren levendig en gaan ze langer mee dan bij niet-geïmpregneerde stoffen.
  3. Kreukvermindering: Impregneer vermindert de kreukvorming als gevolg van veelvuldig gebruik of warme/vochtige omstandigheden.
  4. Eenvoudig onderhoud: Het schoonmaken van gemorste vloeistoffen op geïmpregneerde overhemden is veel gemakkelijker dan op gewone overhemden die niet zijn geimpregneerd, omdat ze snel kunnen worden afgeveegd zonder vlekken of vlekken op de stof te maken.

Met deze voordelen in gedachten is het gemakkelijk te zien waarom het impregneren van overhemden zo belangrijk is.

Impregneer overhemden alleen met de beste producten

Wil je net als een professional jouw overhemd impregneren? Koop dan kwaliteitsproducten die je hieronder kan vinden. Pas op dat goedkoper impregneermiddel vaak een duurkoop is gezien de kwaliteit van deze impregneer vaak maar een paar weken goed blijft. Je wilt niet iedere 2 weken opnieuw alles moeten impregneren.

NC Nano Coating voor textiel, leder en suede

Bescherm textiel, leder en suède met echte Nano coatings

NC Nano coating voor textiel, leder en suède is speciaal ontwikkelt voor, je raadt het al, textiel, leder en suède. De meest ideale en beste oplossing om textiel, leder en suède te beschermen. Deze nano coating droogt transparant op waardoor kleur niet wordt aangetast. Eenvoudig aan te brengen met een spuit (meegeleverd bij Nanocoating.nl) en maakt oppervlakken langdurig water- en vuilafstotend. Deze nano coating bevat tevens geen PFAS en is milieuvriendelijk.

Tip! Gebruik eerst de NC Nanoreiniger voor textiel. Nanoreiniger reinigt dieper en beter dan ‘gewone’ reiniger en is daarom de must-have en perfecte voorbehandeling voor het aanbrengen van onze nano coatings. Hierdoor hecht de nano coatings ook het beste en kan je er nog langer van genieten.

Verflaag expert tip

Wil jij ook het maximale en beste resultaat bij het impregneren van overhemden? Ons advies is om altijd te impregneren als het 5 graden of warmer is. Ook adviseren wij om altijd te kiezen voor een impregneermiddel op basis van nano technologie. Dit zorgt ervoor dat ook de kleinstje gaatjes gedicht worden. Daarbij adviseren wij ook altijd om beschermingsmiddelen te kopen zoals een bril, handschoenen en mondkapje.

Overhemd impregneren

Overhemd impregneren kan je eenvoudig zelf doen

Je overhemd impregneren doe je zo (stappenplan)

  1. Behandel het overhemd voor: Voordat je begint, moet je het overhemd voorbehandelen met een product dat speciaal bedoeld is om vuil en andere verontreinigingen uit de stof te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je hemd klaar is voor het impregneermiddel.
  2. Impregneren: Breng na de voorbehandeling impregneermiddel speciaal voor textiel aan op het overhemd om het te verzegelen met een beschermende barrière. Breng het impregneer gelijkmatig aan of gebruik een spuitfles voor een meer gelijkmatige dekking. Textiel impregneren doe je alleen wel met speciaal impregneermiddelen. Lees dus eerst goed of het middel wel voor textiel is.
  3. Reiniging en laten drogen: Nadat je overhemd is behandeld, is het klaar om gereinigd te worden. Handwas of machinewas in koud water met een mild wasmiddel. Droog het overhemd door het op te hangen en het in de lucht te drogen.

Met deze eenvoudige stappen kan je jouw overhemden eenvoudig beschermen tegen slijtage en morsen, waardoor ze langer meegaan en beter worden onderhouden.

Koop je overhemd impregneermiddel online

Vind meteen wat je zoekt! Koop nu impregneermiddelen om je overhemden te beschermen tegen water en vuil bij één van onderstaande webshops en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook de benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

Direct Impregneermiddel kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Heb je een vraag over het impregneren van overhemden? Wij helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *