Nanocoating.nl

Nautical AkzoNobel Jachtlak

Het botenlak merk van AkzoNobel

In 2013 introduceerde AkzoNobel het merk Nautical. Nautical AkzoNobel is een uitgebreid  assortiment van betaalbare jachtlak producten voor de pleziervaart. Een best seller is onder andere de Nautical Antifouling. Dit is een milieuvriendelijke antifouling voor één vaarseizoen. Het assortiment bevat verder een complete lijn van producten voor gebruik boven en onder de waterlijn, waaronder een aflak, vernis, primer, grondverf en nu ook een antifouling.


1 component bootlak voor boven- en onder de waterlijn

Alle producten uit de Nautical lijn zijn 1 component bootlakken. Hierdoor zijn de producten erg makkelijk toe te passen door de doe-het-zelver.

De volgende producten zijn verkrijgbaar:

Antifouling 
Nautical Antifouling is een universele antifouling die ontwikkeld is om één seizoen bescherming te bieden. Geschikt voor alle ondergronden, met uitzondering van aluminium. Geschikt om in brak- en zoetwatergebieden te varen met behoud van een goede antifouling werking.

Gloss Enamel 
Nautical Gloss Enamel is een hoogglans 1-component jachtlak en is verkrijgbaar in 10 kleuren. Biedt goede dekking voor gebruik op oppervlakken boven de waterlijn.

Primer & Undercoat
Nautical Primer & Undercoat is een standaard 1-component primer & grondverf voor gebruik op oppervlakken boven de waterlijn. Sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Aanbevolen als grondverf voor Nautical Gloss Enamel.

Underwater primer 
Nautical Underwater Primer is een snel drogende 1-component primer voor alle oppervlakken onder de waterlijn. Voor gebruik onder Nautical Bottompaint. Kan tevens toegepast worden als sluitlaag over onbekende antifoulings.

Gloss Varnish 
Nautical Gloss Varnish is een traditionele 1-component jachtvernis. Eenvoudig aan te brengen, goede flexibiliteit en glansbehoud. Voor binnen en buiten gebruik, vooral geschikt voor de lichtere houtsoorten. Nautical Gloss Varnish kan tevens worden aangebracht over reeds bestaande vernis. Transparant.

Verdunningsmiddelen: NT1 en NT2 €11,10 1 liter
NT1 is een verdunning voor gebruik in Gloss Enamel, Gloss Varnish en Primer Undercoat
NT2 is een verdunning voor gebruik in Bottom Paint en Underwater Primer


Nautical jachtlak kopen

750ml
2,5 liter
750ml
750ml
1 liter

Verkooppunten

Nautical AkzoNobel heeft een verzameloverzicht van verkooppunten op hun website. Er is ook een pagina met groothandelaren van Nautical Paint.

Direct Nautical jachtlak kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Is Nautical het juiste merk voor uw boot?

Nautical wordt gezien als de budgetmerk bootverf van AkzoNobel voor de pleziervaart. De range krijgt over het algemeen positieve reviews en is zeer geschikt voor doe-het-zelvers.  Toch is deze coating niet voor iedereen geschikt. Als u een hardere bescherming zoekt of langdurige bescherming dan kunt u mogelijk beter kiezen voor een 2 component aflak. Daarnaast gaat de antifouling van Nautical 1 seizoen mee. Ligt uw boot lang stil of in een gebied met veel aangroei? Dan is een alternatieve antifouling wellicht beter geschikt. Vaart u intensief en voor langere perioden? Dan kunt u ook eens kijken naar alternatieve jachtlakken van AkzoNobel:

Over AkzoNobel

AkzoNobel voorziet industrie en consumenten over de gehele wereld van innovatieve producten en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen. Tot de merken van AkzoNobel behoren bekende namen als Dulux, Sikkens, International, Eka en Nautical. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam, en AkzoNobel heeft een leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Met activiteiten in meer dan 80 landen zetten de circa 50.000 medewerkers zich in voor het leveren van topproducten en -technologieën voor de groeiende behoeften van de snel veranderende wereld.

De klus uitbesteden? Vind professionele vakmannen en vergelijk offertes!

Meer lezen over verf voor de boot of jacht?

Wat zijn jouw ervaringen met Nautical? Laat het ons weten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *