Nanocoating.nl

Flexa muurverf – Productgids

Flexa muurverf: wanneer de kleur moet kloppen

Je zit op de bank, terwijl het zonlicht je kamer verwarmt en ineens dringt het tot je door: het is tijd voor een nieuwe kleur op de muren! Je springt op en rijdt direct naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt: Gamma, Praxis of Karwei. Op de verfafdeling is voldoende keus, maar je oog valt op het uitgebreide assortiment van Flexa. Maar welke kleur uit de Flexa collectie past goed bij jou?

Ga je voor klassiek of juist voor een felle, energieke kleur? Wil je rust creëren door je muren te witten of kies je de kleur van het jaar 2019: Spiced Honey? Op Trustpilot krijgt deze kleur mooie recensies: ‘goed op te brengen en mooi mat’. De kleur van 2018 (Heart Wood) is nog steeds zo populair, dat we die graag nog even aanstippen. Deze mengverf past goed in de mondiale en eclectische interieurs waar we ons tegenwoordig in thuis voelen en in combinatie met aardetinten maak je een ruimte direct stukken warmer.

Tip: Twijfel je nog over de juiste kleur? Wellicht is de Flexa Kleurtester dan een idee voor jou! Voor slechts € 1,99 heb je een proefmonster in één van de kleuren uit het uitgebreide kleurenpalet.


Top 5 van de meestverkochte Flexa muurverven

Flexa-Powerdek-Muren
Flexa Powerdek Muren
Flexa-Creations-muurverf-extra-mat
Flexa Creations muurverf
Flexa-Strak-op-de-Muur
Flexa
Strak op de Muur
Flexa Pure luxe muurverf
Flexa-Powerdek-Vlekken
Flexa Powerdek Vlekken

Voor iedere klus de juiste verf

Of je nu voor Early dew of een totaal andere kleur gaat; er is altijd een muurverf in de aanbieding voor jouw project. De meest bekende muurverf is toch wel de Flexa Powerdek. Een waterverdunbare muurverf voor binnen met een opvallend goede dekking. De verf is geschikt om muren en plafonds te voorzien van een matte en vochtregulerende laag en is verkrijgbaar in vele kleuren.

Hebben de muren in je badkamer of keuken een frisse wind nodig? Kies dan voor de Powerdek Badkamer & Keuken, die speciaal geschikt is voor vochtige ruimtes. Zijn de muren en plafonds niet in optimale conditie door nicotinevlekken, vochtvlekken, tekeningen van de kleuter of waterkringen? Dan is de isolerende waterverdunbare muurverf Powerdek Vlekken het aanbevolen product voor jou.

Tip: wil je een extreem afwasbare verf van Flexa op je muren? Haal dan de Flexa Clean, schrobklasse 1, bij de bouwmarkt. Verkrijgbaar in Mat en Ral 9010.

Strak op de muur of strak in de lak?

Voor een optimale dekking kies je de Strak op de muur in 2,5 liter blik. Deze goede verf dekt in één laag waardoor het je veel werk kan besparen of zoals Rickard zegt: ‘Erg goede verf, in één keer van donkerbruin naar mint. Erg fijne verf om mee te werken’. Deze verfsoort is ook nog eens goed reinigbaar en geurarm.

Wil je het houtwerk in dezelfde kwaliteit verven als de muren? Gebruik dan de bijpassende Strak in de Lak, die snel droogt en in combinatie met de grondlak een verhoogde dekkracht biedt.

Direct Flexa muurverf kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Van Flexa Pure naar Flexa Creations

De Flexa verf kwaliteit is als zeer goed te bestempelen, mits je de juiste producten gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om flexa muurverf op hout te gebruiken, maar lees je van tevoren wel goed in. Vaak is de muurverf te hard, waardoor het op den duur gaat scheuren, omdat het hout werkt. Wil je een stralend resultaat gebruik dan de Pure range. De Pure grondlak is uitermate geschikt voor ondergronden als hout en harde kunststoffen. Kies de luxere lijn van Flexa muurverf (niet in de bouwmarkt verkrijgbaar) Pure voor exclusieve kleuren en een geweldige dekking.

Tenslotte nog één van de bekendste producten van Flexa die je kunt kopen: Flexa Creations. Dit product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals:

Gebruikers geven op Trustpilot aan dat de Creations-producten goed dekken en zoals mevrouw Nifetti aangeeft: ‘Mooie verf en mat. Top product!’.

Meer lezen over verfmerken?

Heb jij een vraag over Flexa verf? Vraag hieronder!

1 antwoord
  1. Bisnca Smits zegt:

    We willen onze gang opknappen met flexa creations camouflage green. Nu kunnen we deze alleen tot 2,5 liter vinden en willen graag 5l.. Wel hebben ze bij bol deze kleur in strak op de muur in 5 l. Zit er verschil in creations muurverf en strak op de muur?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *