Nanocoating.nl

Coating kopen (online en offline)

Coating kopen kan soms een lastige klus zijn. Want wat is de beste coating voor uw project en welke coating oplossingen zijn er allemaal? In Nederland zijn er daarnaast veel verkoopkanalen om coating te kopen. Om te bepalen bij welke u het beste terecht kunt is het belangrijk om te weten naar welke coating u op zoek bent. Hieronder bespreken we een aantal coating categorieën en bijbehorende coating kanalen.

Decoratieve coating kopen

Met decoratieve coatings bedoelen we coatings met als doel om een object, materiaal of ondergrond mooier te maken.  Gebruikers variëren van enthousiaste thuisklussers en professionele schilders. Voorbeelden van decoratieve coatings zijn bijvoorbeeld gekleurde wandcoatings, gietvloeren, verf en lak. Ook special effects behoren tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld schoolbordverf, krijtverf of metallicverf.

Merken
Bekende merken van decoratieve coating zijn Flexa, Sencys, Histor, Sikkens, Cetabever, Alabastine en Hammerite

Bescherm met de beste nano coatings

Met de nano coatings van Nanocoating.nl blijven je spullen en oppervlakken langer schoon en beschermd. Eerst goed reinigen en daarna de coating aanbrengen. Zo heb je er jaren lang geen omkijken meer naar. Onze nano coatings en reinigers bevatten geen PFAS. Alle producten die milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar kunnen zijn, zijn het ook. Zo houden we onze aarde mooi en schoon.

Bij Nanocoating.nl kan je snelle klantenservice verwachten. Zij helpen je graag met al je vragen zodat jij snel weer verder kan. Daarnaast is de levering ook snel met PostNL en ben je niet tevreden? Krijg jij je geld terug!

Check dus snel Nanocoating.nl!

Flexa_pure-muurverf_extra_mat
Flexa
Muurverf
histor structuurverf fijne korrel
Sencys
Structuurverf
Wijzonol
Muurverf, mat
Sikkens
Houtverf
CetaBever-Tuinmeubelbeits-White-wash
Cetabever
Tuinmeubelbeits

Waar kunt u deze coating kopen?

U kunt decoratieve coating kopen bij alle bouwmarkten zoals Gamma, Praxis, Karwei en Hornbach. Vaak kunt u uw favoriete kleur laten mengen in de verf van het huismerk. Dit kan aanzienlijk schelen in de kosten. Ook online zijn er diverse coating webwinkels. In budgetzaken zoals de Action zijn er ook wel eens verfaanbiedingen. Let dan wel goed op de kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn.

Direct coatings kopen?

Vandaag besteld = Snel, Voordelig en Veilig verzonden via een van deze webwinkels:

 

Handige hulpjes bij het kopen van coating

Diverse coatingmerken hebben handige hulpjes bedacht om het aanschaffen van een pot coating nog makkelijker te maken. Hieronder een aantal voorbeelden:

Visualizer app

Visualizer app van Felxa

Visualizer app (Flexa)
Deze handige app werd in 2014 wereldwijd gelanceerd door AkzoNobel. De app werkt op basis van ‘Augmented Reality’ waardoor u met één tik op het scherm van de smartphone of tablet in real time het effect van een nieuwe kleur in uw kamer kunt zien. De app is in staat om muren, meubels en andere elementen in de ruimte van elkaar te onderscheiden. Zo worden alleen de juiste oppervlakken virtueel geschilderd, in elke denkbare Flexa kleur. Prijs: gratis

Kleurkiezer (Histor)
Zin om uw muren in een nieuwe kleur te verven, maar weet u niet zeker of deze wel in je interieur past? Met de Histor Kleurkiezer kiest u onbezorgd uw kleuren en ‘schildert’ u digitaal de muren in de kleuren die u wilt. De Histor kleurkiezer is een online tool die u kunt gebruiken via de website van Histor. Door foto’s te uploaden van uw woonkamer kunt u eenvoudig het gewenste object aanklikken. U ziet dan meteen het resultaat in uw eigen interieur.  Prijs: gratis

Kleurtester (Flexa)
Met de Flexa Creations muurverf kleurtester is het eenvoudig om deze kleur thuis te testen op een muur. In de tester zit een kleine vachtroller verwerkt waarmee zonder gebruik van een kwast of roller de verf aan te brengen is. De kleurtesters zijn verkrijgbaar in 35 verschillende Flexa Creations kleuren. Bevalt één van de kleuren en koopt u een blik Flexa Creations muurverf dan krijgt u het aankoopbedrag van maximaal 3 kleurtesters terug. Prijs: 1,99 per stuk.

Functionele “anti” coatings kopen

Met deze coatings bedoelen we onder andere beschermende coatings oftewel de “anti” coatings. Zoals:

  • Antislip coating voor in de badkamer, sauna, houten vlonders etc. (ook door blanco coating en antislipkorrels aan te maken)
  • Anti urine coating voor buitenmuren, hekken en objecten
  • Anti graffiti coating voor buitenmuren, hekken en objecten
  • Anti corrosie coating voor auto onderdelen etc.
  • Anti schimmel en bacterie coating /hygiënische coating voor keukenmuren, vochtige ruimtes en vloeren
  • Antifouling coating voor (zeil)boten
  • Anti reflectie coating op brillen, smartphones, laptops en spiegelende oppervlakken

Deze coatings zijn steeds meer in trek bij de particuliere consument. Deze functionele coatings worden ook steeds vaker standaard op producten aangebracht door de fabrikant of kunnen eenvoudig zelf worden aangebracht.

Merken
Bekende merken zijn Rust Oleum, Cetabever, Orange Nano en International.

Waar kunt u deze coating kopen?

U kunt vaak deze coating kopen bij alle bouwmarkten zoals Gamma, Praxis, Karwei en Hornbach. Ook bij online verfwinkels zijn de meeste beschermende coatings te koop. Gaat het om grotere oppervlakken? Win dan advies in bij de fabrikant of leverancier. Soms kan het laten aanbrengen u op lange termijn kosten besparen.  Bekijk ons overzicht van coating bedrijven in Nederland.

Industriële coating kopen

Hier wordt het aanschafproces al iets lastiger. Industriële coating is namelijk een breed begrip. Elke industrie kent immers zijn eigen specifieke materialen, processen en eigenaardigheden. En dus worden aan elke industriële coating weer andere eisen gesteld. Sommige kunt u zelf aanbrengen en sommigen kunnen alleen in de fabriek (prefab) worden aangebracht. Voorbeelden van industriële coatings zijn brandwerende en brandvertragende coating, poedercoating en zuivelcoating.

Merken
Bekende grote merken van industiële coating zijn Akzo Nobel, PPG, 3M, Rust-Oleum en Jotun.

Waar kunt u deze coating kopen?

Voordat u industriële coating koopt adviseren wij u om advies in te winnen bij een coatingspecialist. Hoe u het moet aanbrengen of als u het wilt laten aanbrengen, hoeveel en welke coating u nodig heeft verschilt namelijk echt per project. Daarna kunt u de coating kopen rechtstreeks bij de fabrikant of bij één van de vele webwinkels.

U kunt ook uw vragen en wensen laten behandelen en dan zeer eenvoudig offertes ontvangen van verschillende partijen om zelf vervolgens de beste keus te maken.

De klus uitbesteden? Vind professionele vakmannen en vergelijk offertes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *