Nanocoating.nl

Flexa creations productgids

Flexa creations is een verfmerk van flexa met intense tijdloze kleuren. De verf is van een uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende producten en glansgraden. We nemen je graag mee op verkenningstocht in het assortiment van Flexa Creations!

Het verfassortiment van Flexa Creations

Flexa creations heeft als motto “Personaliseer je wereld”. Van muur tot meubel hebben ze daarom een assortiment samengesteld waarmee je jouw persoonlijkheid kan laten spreken in je interieur:

Flexa creations muurverf

De muurverf van Flexa creations staat bekend om de HD Color-technology, deze zorgt voor een intense en diepe kleur. Wat de lichtinval van jouw kamer ook is, de kleuren zijn prachtig om naar te kijken. Je kunt kiezen uit de trendkleuren van Flexa creations muurverf, maar je kunt de verf ook laten mengen in iedere andere RAL-kleur waar je naar zoekt.

De voordelen op een rij:

 • Uitstekende dekking
 • Diepe en intense kleuren
 • Makkelijk te reinigen en goed te schrobben
 • Extra mat is ook echt mat
 • De muurverf is te gebruiken op verschillende ondergronden, zoals baksteen, papier- en glasvliesbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk.

Glansgraden: Extra mat, zijdemat en krijt.

Flexa creations lak

Met Flexa creations lak personaliseer je alles van hout, metaal en kunststof (binnen). De lak werkt heel prettig en dekt heel goed. De hoogglans lak is ideaal voor kozijnen en deuren en met de extra matte lak geef je jouw meubels een prachtige make over. Na de snelle doordroging is deze creations lak goed kras- en stootvast.

flexa creations verf

Flexa creations heeft als slogan: personaliseer je wereld en is verkrijgbaar in muurverf, lak en grondlak.

De voordelen op een rij:

 • Kras- en stootvast
 • Langdurig kleurbehoud
 • Diepe intense kleur
 • Voor hout, metaal, harde kunststof en intacte dekkende verf- of beits lagen. Zoals kozijnen, deuren en
  gebruiksvoorwerpen.

Glansgraden: Hoogglans, zijdeglans en extra mat

Flexa creations schoolbordverf en metallic muurverf

De watergedragen schoolbordverf van Flexa creations geeft een matte look. De verf is beschrijfbaar met krijt en zeer goed afwasbaar. De metallic muurverf voor binnen geeft een glanzend metaal effect. De metaaldeeltjes reflecteren het licht en geven de kamer een eigentijdse uitstraling. De schoolbordverf is standaard verkrijgbaar in de kleur zwart maar te mengen in meerdere kleuren. De metallic verf kan je helaas niet mengen maar is verkrijgbaar in zes prachtige kleuren.

Flexa creations voorstrijk

De watergedragen voorstrijk voor binnen is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor Flexa Creations muurverf. De voorstrijk zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. Ook zorgt een voorstrijk ervoor dat er minder verf wordt opgenomen door de muur waardoor je minder verf nodig hebt voor je schilderklus.

Flexa creations grondlak

Flexa Creations Grondlak is geschikt voor binnen op hout en intacte dekkende verf- of beitslagen. Het zorgt ervoor dat je minder lak nodig hebt en dat de lak beter dekt.

Flexa creations kopen

Of het nu gaat om witte verf of verf in een trendy kleur, muurverf of lak: ontdek Flexa creations en laat je verrassen door het resultaat!

Flexa Creations
Muurverf
Flexa Creations
Lak
Flexa Creations
Metallic verf

Verflaag expert tip

Ga jij jouw muur verven dan heb je de keuze uit alle kleuren van de regenboog en nog meer! Bij online verfwebwinkels kan je zelfs kiezen uit bijzondere kleurcollecties van andere merken. Ben jij bijvoorbeeld helemaal verliefd op een kleur van Farrow & Ball, dan kan je deze kleur kiezen uit de F&B kleurenwaaier en laten mengen in Flexa Creations muurverf.

Een muur verven met Flexa creations doe je zo (stappenplan)

 1. Bescherm je vloer: met afdekplastic, vuilniszakken en tape of oude dekens dek je alles af waar je geen verfspetters op wilt. Toch een spatje op de vloer? Geen paniek. Verf op waterbasis kan je gemakkelijk met een natte doek wegpoetsen als de verf nog nat is.
 2. Haal stopcontacten, lichtknoppen en schilderijen van de muur: stopcontacten en lichtknoppen kan je eventueel ook afplakken. Haal ook eventuele spijkers of schroeven uit de muur.

  muur verven met flexa creations

  Flexa creations muurverf is sterk gepigmenteerd en makkelijk aan te brengen met roller of kwast

 3. Muur schoonmaken: gebruik een ontvetter en water om de muur goed schoon te maken.
 4. Kitten & klaarmaken: leg je verfroller, verfbak, optionele telescoopstang en kwast klaar. Meng de verf met een roerhoutje en giet een beetje in de verfbak. Dicht gaten en scheuren met muurvuller en kit kieren en plinten.
 5. Afplakken: plak plinten, kozijnen, plafonds en muren die je niet wilt verven af met een goede schilderstape.
 6. Optioneel voorstrijk aanbrengen: betreft het een nieuwe muur of een zuigende muur? Breng dan een laag voorstrijk aan. Dit scheelt een hoop muurverf!
 7. Eerste laag aanbrengen: Verf eerst de randen en hoeken met een blokkwast. Grote stukken muur verven doe je met een verfroller. Zorg voor voldoende verf op de verfroller en werk nat in nat.
 8. Optioneel een tweede laag aanbrengen: is de dekking nog niet zoals je wilt? Breng dan een tweede en eventueel derde laag aan nadat de voorgaande laag droog is (bekijk de droogtijd op de verpakking)
 9. Verwijder tape & plakband: het liefst direct na iedere verflaag. Het verwijderen gaat namelijk makkelijker als de verf nog nat is en zo kan je goed zien waar je de verf nog moet bijwerken.
 10. Kwasten en rollers uitspoelen en bewaren: verf op waterbasis kan je makkelijk uitspoelen onder de kraan wanneer de verf nog nat is. Tussen twee verflagen door kan je de kwasten/rollers bewaren door deze in een luchtdicht plastic zakje te doen.

Koop je flexa verf makkelijk online

Vind meteen wat je zoekt! Koop de verf om je muur op te knappen bij één van onderstaande webshops en je hebt het in veel gevallen morgen al in huis. Ook rollers en andere benodigdheden kan je eenvoudig mee bestellen:

 

Je muur laten verven door een vakschilder

De klus uitbesteden? Vind professionele vakmannen en vergelijk offertes!

Meer lezen over verf, muurverf of lak?

Heb je een vraag over Flexa creations? Wij helpen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *